Ons team breidt uit. Nu beide heren hun proefperiode bij ons cluboverschrijdend topsportplatform met succes hebben afgerond, vervoegen Dorian Boulvin (21) en Dieter Kersten (22) vanaf nu officieel ons team.

Dieter Kersten is lid van Atletiekclub De Demer (ADD) en Dorian Boulvin is angesloten bij Royal Club d’athlétisme du Brabant Wallon (CABW). Beide heren blijven zoals al onze andere atleten hun club trouw en genieten een professionele omkadering binnen onze teamstructuur. Hierdoor ontstaat een win-win-situatie voor zowel de club, atleet als ons team.

“Het is voor mij een echte eer om toe te treden tot het Olympic Running Team want ik vind hier de beste trainingsgroep van België met veel topatleten die al vrienden zijn. Dit is voor mij dan ook een unieke kans om mijn capaciteiten zo verder te ontwikkelen”, reageert Dorian Boulvin opgetogen.

“ORT is er als enige in geslaagd om een groot deel van de top van het Belgische afstandslopen in één trainingsgroep te krijgen. Dit zal op lange termijn een groot effect hebben op het algehele niveau van ons afstandslopen”, staat Dieter Kersten zijn kersverse ploegmaat bij.

Dorian en Dieter werden door de KBAB geselecteerd voor deelname aan het EK veldlopen op zondag 9 december in het Nederlandse Tilburg. Samen met ORT’er Simon Debognies, Jennen Mortier en Clement Deflandre zullen ze er strijden in de U23-race.

Foto: Fabienne Nicolas